HENKILÖ

Olavi Rytkönen on juontaja, selostaja, kuuluttaja, MC, ohjelmapalveluiden ja viestinnän ammattilainen – kun sanojen on tiedettävä paikkansa!

Olavi Rytkösen tarjoamista ohjelmapalveluista Sukellus savolaisuuteen-show on savolaista stand uppia ja interaktiivista murrekonsultaatiota yhdistelevä hulvaton puolituntinen, jonka jälkeen ei-savolaisen leuat ovat notkistuneet ja savolainen on kerrannut kurssinsa. Intensiivinen ohjelma taipuu monenlaisten ryhmien tarpeisiin.

Olavilla on vankka kokemus juontajana ja puheviihteen osaajana jo kaukaa viime vuosituhannen puolelta. Sanataiteilija on tullut tutuksi mitä erilaisimmista yleisötapahtumista ja radioaalloilta, eukonkannon MM-kisoista Finnish Blues Awardsiin, Kuopio Triathlonista ja Tahko Mountain Bikestä Ladybug Rock´n Roll Weekenderiin, Tropipical Winter Ukulele Festivaliin, Kaavi Kantri&Bluesiin ja Runopuulaakin SM-kiertueeseen sekä Reiskafutiksen MM-kisohin. Repertuaari ulottuu tuhansien henkien festivaaleilta muutaman hengen yksityistilaisuuksiin, urheilukuulutuksista ja -selostuksista tarkoin räätälöityihin yritystapahtumiin.

TILAA OLAVI KEIKALLE TÄSTÄ

Savon murre taittuu tarvittaessa miten päin vain, onhan Olavilla meriittilistallaan maamme myydyimmät murrejulkaisut savolaisesta Asterixista viäräleukaiseen Lucky Lukeen. Kirjoittajana ja valokuvaajana Olavi on tuttu myös Blues Newsistä, Savon XPressistä ja monesta muusta sekä tietokirjoistaan iskelmistä artistihistoriaan.

Yksi esimerkki Olavin töistä, raportti Hotelli Tallukan Blues-tapahtumasta: https://blues-finland.com/blogi/index.php/2020/08/12/hotelli-tallukka-blues-party-2020-vaaksy-raportti-kuvat/

ja Ladybug Rock´n Roll Weekenderistä 2024  https://www.rytkonen.net/?p=1621&fbclid=IwAR0NYyswiHt49wgVOYSgafCMvOfOXhJPFy-01DgVVPBjyxknQyekFxGOvwU_aem_AduFES2cExgEZW8jQHoT8oQKogosao4-2zSRVMytKLlRWEJKv1h7H_TRZUHz9j7g5nj6hiVqsh6NImOwFeLHJq7e

 

Ola_lefa

kuva:Leif Laaksonen

Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä sanat paikalleen ja tilaisuutesi tunnelma lupsakalle tolalle..!