Toimittajan vuosi on aina täynnä toimintaa

Olavi Rytkönen on muiden toimiensa ohella myös aktiivinen toimittaja, joka paitsi kirjoittaa myös kuvaa niin still- kuin liikkuvaakin kuvaa. Olavin keikkaraportteja löytyy säännöllisesti valtakunnan vanhimmasta musiikkilehdestä Blues Newsistä. Keskeisin yhteistyökumppani tällä hetkellä on Savon XPress -lehti, joka on Kuopion seudulla jo vuodesta 2005 tehnyt tutuksi alueen ihmisiä, palveluita ja tapahtumia.

Olavin ensimmäinen juttu XPressissä julkaistiin vuonna 2011, aiheena legendaarinen DJ Nite ja hänen harvinaiset levyaarteensa. Sen jälkeen juttuja mitä erilaisimmista aiheista on kertynyt noin tuhat. Olavi on lukemattomien yritysten ja organisaatioiden viestinnän luottokumppani, jonka kanssa syntyvät niin iskevät 1/3-sivun jutut kuin useamman sivun liitteetkin.

XPress-toimittajan työtään Olavi tekee osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä. Päätoimittaja Tuija Vartiainen, sisältöpäällikkö Aino-Maria Savolainen, asiakkuuspäällikkö Christina Aroja sekä graafinen suunnittelija/digimarkkinoinnin asiantuntija Hese Hintikka ovat ydinryhmää printtilehden teossa ja monikanavapalveluiden tuotannossa. Valokuvaajat Jape Tiitinen, Sami Tirkkonen ja Sampo Jaakkola ovat hekin usein tulleet nähdyiksi Olavin juttukeikoilla täydessä työn touhussa!

Laadukas aikakauslehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja kattavassa jakelussa Kuopion (myös Nilsiä ja Maaninka), Siilinjärven ja Leppävirran alueella lehti jaetaan paitsi kotitalouksiin, myös yrityksiin ja jakelupisteisiin. Verkkosivuilta www.xpress.fi jutut löytyvät sähköisessä muodossa ja Savon XPressin sekä InfoKuopion Facebook-sivut toimivat myös tehokkaasti.

Onko sinulla juttuvinkki tai -idea? Haluaako yrityksesi XPressin tehokkaat viestintäkanavat ja luovan tiimin käyttöösi? Otapa yhteyttä vaikka tästä:
https://www.xpress.fi/xpress-lehden-tiimi/