Mitä Rytkönen soittikaan radiossa..?

Juuri12

 

 

 

 

 

 

 

Tammikuussa 2016 aloittanut Rytkösen Juurikasvu Radio Sandelsin taajuuksilla (Iisalmi 106,3 ja Kuopio 104,6 sekä nettiradio www.radiosandels.fi)  saavutti heti alkuvuodesta uskollisen ja aktiivisen kuulijakunnan. Rytkönen kiittää runsaasta palautteesta ja lukuisista musavinkeistä!

Tunnin lähetyksessä soitettiin hyvää musiikkia rock´n rollista bluesiin ja iskelmästä rhythm&bluesiin, vinkataan hyvistä keikoista kuuluvuusalueella ja kauempanakin sekä tutkaillaan uutuus- ja vanhoillislevyjä. Pääsääntöisesti lähetysajat olivat torstaina klo 14 ja uusinta perjantaina klo 18.

Rytkösen Juurikasvu on kesälomalla ainakin syksyyn 2016 asti!

Biisilistoja

Viikko 13: Albert Järvinen/Dave Lindholm: Going to Lousiana, Georgia Satellites: Let It Rock/Bye Bye Johnny, North Mississippi All Stars: Poor Black Mattie, Johnny Cash: T for Texas, Antabluesband: Homework, Lena & Slide Brothers: The Road You Are On, Molly Moonstone: I Apoloqize, Little Richard: Get Rhythm, Echo&Cane: Gone Fishin, Old Crow: Uudestaan sun haluan/Äiti tiesi sen, Remu: Do The Alamo, Rolling Stones: Doom and Gloom.

Viikko 14: Canned Heat/Joe Scott Hill: Hill´s Stomp, Muddy Waters: Good Morning Little Schoolgirl, Long John Baldry Band: Up Above My Head, Jeff Beck Group: Rock My Plimsoul, Kalle Lae: Wham, Hurriganes: Talkin´About You, Brand New Kings: Freeman, Texas Oil: Voodoo Twist, Johnny Winter: Got My Mojo Workin´, Moontones: Women&Cadillacs, Micke Björklöf&Blue Strip: Today, Ray Sharpe: Linda Lu, Jussi Raittinen&Charlie Feathers: I´m Right, You´re Left, She´s Gone, Danny Gatton: St.Elmira´s Boogie

Viikko 15: The Fabulous Thunderbirds: Twist of the Knife, Omar&Howlers: Highway 49, Aaron Neville: Over You, Papa Lightfoot: Mean Ol´Train, Papa´s Paradise: Soccer Daddy, Joan Jett&Blackhearts: Tulane, Hole in the Head: Knockout Boogie, Esa Pulliainen C-Combo&Mr,Breathless: Both Wheels Left the Ground, Greedy Pig: Seconhand Blues, Ronski Gang: Love A Little More, Eero Raittinen&Noisy Kinda Men: Pearl the Kitchen Maid, Toronzo Cannon: I´ve Been Doing Fine

Viikko 16: The Delta Bombers: Smokestack Lightning, Sons of the Pirates(The Green Brothers): So Easy, Wilko Johnson: She Does It Right, The Pirates: Drinkin Wine Spo-De-Ode, AntaBluesBand: Paholaisen Masurkka, Kari Peitsamo&Ankkuli: Jaana S., Micke Björklöf&Blue Strip: Rain In Jerusalem, The Fabulous Thunderbirds: You Cant Judge the Book By It´s Cover, Bo Diddley: I Can Tell, The Strypes; What a Shame, Nick Curran&Lowlifes: Rocker, The Lo-Lites: Ooh, My Soul!,Jeff Beck&Imelda May: Poor Boy

Viikko 17: T-Bone Walker: T-Bone Boogie, Lonnie Mack: Too Rock for Country, Stevie Ray Vaughan: Life By the Drop, Lonnie Mack&Stevie Ray Vaughan: Hound Dog Man, Stevie Ray&Jimmie Vaughan: D´FW, Uhkapelurit: Pelinappula, Dave Forestfield: Last Night, Jarkka Rissanen&Dave Forestfield: Don´t Mind people Grinning In Your Face, Trick Bag: Downtown Tram, Tomi Leino Trio: Elaine, Mike Bell&Bell-Tones: Let´s Rock Tonight, Bad Sign: Upside Down, Bad Sign: Milk Cow Blues, Jolly B.Good: Chuck Berry-shoes.