Kuninkaan Laulut, Elvis tribute tour 2016

 

 

Talven kiintoisimpia juontokeikkoja oli Kuninkaan Laulut -kiertue, jossa Rytkösellä oli työnään neljän konsertin juontotehtävät.

 

 

 

KUNINKAAN LAULUT KIERTUEELLE MAALISKUUSSA

Maaliskuussa 2016 Elvis Presleyn musiikin ystävien pitkäaikainen toive toteutuu, kun Las Vegas-tyylinen Elvis Tribute-show tekee neljä kaupunkia kattavan Kuninkaan Laulut -konserttikiertueen. Euroopan suurilta areenoilta ja konserttilavoilta tuttu huippuesiintyjä Rob Kingsley(UK) tarjoaa Suomen suurimman Elvis-orkesterin Aamuvuori All Starsin kanssa neljä unohtumatonta konserttia rockin kuninkaan parhaiden 1970-luvun vuosien tyyliin. Esitykset nähdään Kuopiossa, Savonlinnassa, Kouvolassa ja Joensuussa  2.-5.3.

Kuopiolainen Aamuvuori All Stars on Suomen suurin, noin 15-henkinen Elvis-tribuuttibändi. Orkesterin perustaja Anssi Aamuvuori kertoo pitkän valmistelutyön huipentuvan neljän päivän tiiviiseen kiertueeseen.

– Kokeneista ammattimuusikoista koostuva iso kokoonpano luo ison soundin, mikä oli ominaista rockin kuninkaan keikoille 1970-luvulla. Lataamme aina täysillä, ja niin teemme nytkin. Kaikkensa laittaa peliin myös englantilainen solistimme Rob Kingsley, joka on lukuisten Elvis-impersonaattorien ehdotonta kärkeä. Rob on voittanut Euroopan suurimman Elvis Tribute-artisti kilpailun. Hän on esiintynyt legendaarisella Wembley areenalla, Hyde Parkissa ja monilla Englannin ja Euroopan maineikkaimmista konserttisaleista  ja teattereista. Suomessa Rob esiintyy nyt toista kertaa. Viime kesän suurkonsertti Leppävirran Vesileppis Areenalla saa nyt paljon toivottua jatkoa ja kiertue on herättänyt kovaa kiinnostusta etukäteen, Aamuvuori kertoo.

Aamuvuori All Stars esiintyy kokoonpanossa: Jari Ollikainen- kitara, Kristian Pyykkö – kitara, Anssi Aamuvuori – kitara, Mika Laine – Fender basso, Pekka Laasanen – rummut, AP Rissanen – perkussiot, Jere Venäläinen – piano, Jarmo Huovinen – urku, Heli Lyytikäinen – huilu, Jarkko Pellikka – trumpetti, Aku Kolari – saksofoni, Jari Lehtosaari – pasuuna, Pia Pitkänen, Sari Kauhanen, Ossi Jauhiainen – taustalaulu

All Starsin kera estradille nousee jousisekstetti The Flaming Strings: Henna Korhonen, Riina Salo, Katariina Kautonen, Henna Korkalainen, Henriikka Pitkonen ja Marjaana Oliveira.

Orkesterisovitukset ovat kuoronjohtaja, muusikko Jussi Mattilan käsialaa.

Konsertit juontaa toimittaja Olavi Rytkönen.

Kiertuepaikkakunnat : 2.3. Kuopio, Musiikkikeskus, 3.3. Savonlinna Savonlinna-sali, 4.3. Kouvola Kuusaa-sali, 5.3. Joensuu Carelia-sali, konsertin kesto 2 tuntia, väliaika.

Järj. Double Alfa Productions

Liput alkaen 36,50 €, Liput myy Lippupiste

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt Olavi Rytkönen   olavi@rytkonen.net, +358 40 5620836

Facebook: https://www.facebook.com/events/613226888815237/

“Konsertissa voi kuvitella saavansa kosketuksen siihen, millainen Elvis oli 70-luvulla ison orkesterin kanssa. — Rob Kingsley & Aamuvuori All Stars on saanut luotua niin autenttisen kokemuksen 1970-luvun Elviksestä kuin se Suomessa on mahdollista.” The Official Elvis Presley Fan Club of Finlandin presidentti

_MA_9873 copy