Musiikkivideoita

Urallaan Rytkönen on onnistunut sotkeutumaan myös erilaisten musiikkivideoiden maailmaan. Tässä muutama harkitsematon esimerkki.

Lauluntaidoiltaan heikohko mies sai kunnian laulella toisen yläsavolaisen kultakurkun, Ismo Apellin, kanssa muikkuravintola Sampon kunniaksi tehdyllä videolla.(Video Vesa Toivanen, muokkaus Jussi Hevander)

Hieman erilaista musiikkia sisältää Lazy Bonez -yhtyeen ”Frozen Love”-video, jolla Rytkönen esittää laulaja Tommi ”Tuple” Salmelan pahanilkistä alter egoa. Loppukohtauksesta huolimatta molemmat elävät, jopa naapuruksina nykyään!

Joskus Rytkönen retkahtaa itsekin musisoimaan ja silloinhan mono toki vipattaa tahtiin ja sen vierestä. Tällä videolla esiintyy Shakin Skeletons Tihilän Elotupa Areenalla.

No, kun hyvä kaveri täyttää 50 vuotta, on aika kaivaa esiin kupletti-ilme.