Nuhapumpun keikkakesä jatkuu!

Nuhapumppu on monipuolinen trio, joka on kahdessa vuodessa tehnyt jo puolensataa keikkaa toritapahtumista häihin, yritysjuhliin ja ravintoloiden ja pubien bileiltoihin. Seteissä kuullaan musiikkia humpasta rockiin ja iskelmästä poppiin. Kun humma juoksee on moottoritiekin kuuma ja levoton tuhkimo nauttii kulkurin iltakaljan aaveratsastajien kanssa! Basson ja kitaran lisäksi uniikkia soundia luovat mandoliini, banjokitara, jalkabasari, symbaalit ja Suomen ainoa sähköistetty pesulauta.

Kokoonpanossa soittaa kolme pitkäpartaista, epämääräisen ikäistä muusikkoa, joilla on paljon tai vieläkin enemmän kokemusta viihtyvän kansan huvittamisesta ja tanssittamisesta. Olavi Rytkönen soittaa banjo-kitaraa, mandoliinia, kitaraa, pesulautaa sekä taustalaulaa. Muut veikkoset ovat uskomattomalla tavalla laulun, bassottelun ja rummut yhdistävä Mika Hakkarainen sekä kitaristi Aki Lötjönen.

Lähiajan keikkoja:

1.8. Cafe Satama
14.8. Cafe Satama
4.9. Ravintola Ampiainen, Männistö
3.10. Lohimaa, Tervo
14.11. Matkailutila Kivennapa, Muuruvesi
Tässä näyte keikalta 24.7.2020

https://www.youtube.com/watch?v=LhUxwfbojFQ