Nuhapumppu – musiikkia moneen lähtöön ja tuloon!

Nuhapumppu on monipuolinen trio, joka on kahdessa vuodessa tehnyt jo puolensataa keikkaa toritapahtumista häihin, yritysjuhliin ja ravintoloiden ja pubien bileiltoihin. Seteissä kuullaan musiikkia humpasta rockiin ja iskelmästä poppiin. Kun humma juoksee on moottoritiekin kuuma ja levoton tuhkimo nauttii kulkurin iltakaljan aaveratsastajien kanssa! Basson ja kitaran lisäksi uniikkia soundia luovat mandoliini, banjokitara, jalkabasari, symbaalit ja Suomen ainoa sähköistetty pesulauta.

Kokoonpanossa soittaa kolme pitkäpartaista, epämääräisen ikäistä muusikkoa, joilla on paljon tai vieläkin enemmän kokemusta viihtyvän kansan huvittamisesta ja tanssittamisesta. Olavi Rytkönen soittaa banjo-kitaraa, mandoliinia, kitaraa, pesulautaa sekä taustalaulaa. Muut veikkoset ovat uskomattomalla tavalla laulun, bassottelun ja rummut yhdistävä Mika Hakkarainen sekä kitaristi Aki Lötjönen.

Bändin tarinaa enemmän tässä haastattelussa: https://pelastabandi.com/2020/08/07/haastattelussa-nuhapumppu/

Tässä näytteitä  keikoilta: