Ajankohtaista

Marraskuu on menoja täynnä!

Heippa vaan kaikki kamut ja kyläläiset!

Silmittelet parasta aikaa päivitettyjä verkkosivujani, Tietotekniikka Haatanen pisteli taas palikoita hieman uuteen järjestykseen:-)

Marraskuuta mennään eikä jouten laisinkaan. Savon XPress -lehden talvinumeron valmistelu on loppusuoralla ja ensi viikolla ohjelmassa on mm.Kirjakantti-kirjallisuustapahtuma Kuopiossa. Siellä häärin valokuvaajana ja lauantai-iltana myös muusikkona muikkuravintola Sampon Trio Nuhapumppu -Laulujen tarinoita-illassa. Maniska jodlaa, kitarabanja mylvii ja pesulauta ruplattaa! Lauantain ohjelmassa on myös joulukauden avaus torilla, siellä huuleillaan yhdessä Tiina Naumasen kanssa. Eli nämä kaikki siis ensi viikolla, tällä viikolla testataan pelejä ja käydään appiukon synttäreillä sun muuta mukavata.

Hymmyillään ku nähhään!